• +31(6)48522351
  • info@latindanceexperience.nl

Proeflessen in september bij Latin Dance Company in Lelystad!

Proeflessen in september bij Latin Dance Company in Lelystad!

Proeflessen Salsa Cubana, Bachata, Kizomba en nu ook Semba bij Latin Dance Company in Lelystad. Op dinsdag 4-9-2018 start het nieuwe dansseizoen.

Het lesrooster van Latin Dance Company in Leystad staat dus weer vol met leuke lessen. Aan les 1 mag door nieuwe cursisten altijd vrijblijvend worden deelgenomen en dus als proefles beschouwd worden. Schrijf je je na de les toch niet in zijn er geen kosten aan verbonden. We vinden het wel altijd fijn als je je vooraf aanmeld. Wij streven er naar een gelijk aantal leiders en volgers de in de lessen te hebben.

Wat is er nieuw dit seizoen bij Latin Dance Company?

Josè Luis is nieuw! Deze geweldig dans docent afkomstig uit Cuba gaat voor jullie de Salsa Cubana lessen op dinsdag verzorgen. Meer informatie over Jose vindt je hier!

Verder is nieuw in ons lespakket Semba dat vrolijke dans afkomstig uit Angola zorgt ervoor dat niemand zonder grote lach op het gezicht naar huis gaat. Docent Dudley Angela gaat deze lessen voor jullie verzorgen!

De Bachata mix les zal een iets andere structuur krijgen. Voor aanvang van de komende twee cursusblokken gaan wij bekend maken welke stijlen er die cursus gegeven worden. Voor de Intermediate groep kunnen we zo per stijl gaan specialiseren en meer de diepte in gaan. Het eerste blok zal les 1 t/m 4 dan Dominican style Bachata zijn en les 5 t/m 8 Bachata Sensual. Het tweede blok zullen wij twee andere Bachata stijlen geven.

Wat is er niet nieuw dit seizoen bij Latin Dance Company?

Niet nieuw is dat docent Dudley aka DJ Dude die ons geweldig heeft geholpen met de opstart van LDC op de woensdag de lessen blijft verzorgen. Wij zijn hier erg blij mee! Dude zal dus ook de Semba lessen geven.

Waar wij ook blij mee zijn is dat Silvero de lessen op donderdag blijft assisteren en Mariëlle ons blijft ondersteunen voor de Marketing en online communicatie activiteiten.

 

Tot slot:

Laat ons weten dat je komt! Vol = echt VOL! De Zomer workshops waren een overweldigend succes maar we willen iedere cursist wel voldoende aandacht blijven geven in de reguliere lessen waar we dieper op de stof in gaan. Dit betekend geen overvolle groepen! Dus vooraf inschrijven dan ben je verzekerd van een plek in de les.  E-mail: info@latindancecompany.nl of 06-28123410

Bezoek ook onze Facebook pagina voor meer impressies! Klik hier!

 

Salsa Cubana Kizomba Bachata Semba Latin Dance Company Lelystad

 

admin

Geef een reactie