• +31(6)48522351
  • info@latindanceexperience.nl

Ontvang korting op je eerst volgende cursus!

Bachata Latin Dance Company

Ontvang korting op je eerst volgende cursus!

Terugkijkend op 10 maanden Corona zien we dat we moeten accepteren dat heel veel dingen niet mogelijk waren en ook voor de komende periode zullen we nog aan veel beperkende maatregelen gebonden zijn. Tegelijkertijd probeerden we steeds inventief te zijn met zaken die nog wel konden. Zo hebben we tijdens de versoepeling van de maatregelen in de zomermaanden toch razendsnel lessen kunnen organiseren en herstarten. Ook zagen we nog mogelijkheden in het organiseren van online-workshops. Helaas hadden we niet de zekerheid van elke week Salsa-, Bachata- en Kizombalessen en de fantastische maandelijkse latin-feestjes Aan Ut Water.

Hoewel we nu meer achter de schermen en minder zichtbaar bezig moeten zijn, steken we nog steeds veel tijd en energie in het ‘stand-by’ houden van ‘Latin Dance Company’. Alle seinen staan nu nog op rood, maar kijkend naar de middellange termijn van een aantal maanden, lijken we toch weer voorzichtig aan het opstarten van een normaal (dans)leven te kunnen gaan denken. Zodra er zich nieuwe mogelijkheden voor gaan doen willen we er 200% klaar voor zijn! Deze tijd en energie hebben we er graag voor over, maar voor de uitvoering van deze taken hebben we ook financiële armslag nodig. Op dit moment heeft Latin Dance Company geen enkele inkomstenbron. Hoewel er natuurlijk ook veel minder vaste kosten zijn, loopt een aantal zaken toch gewoon door en hebben we geprobeerd financiële  reserves aan te houden om snel te kunnen reageren op het moment er weer meer mogelijk zal zijn.

We gaan er hoe dan ook van uit dat er in de loop van 2021 geleidelijk aan meer ruimte komt voor leuke dingen en dat er ook weer lessen zullen kunnen worden georganiseerd. De kosten gaan ook hier echter voor de baat en om deze her-opstart mogelijk te maken willen we jullie hulp inroepen.

We bieden daarvoor de mogelijkheid om alvast jullie ‘lesaandeel’ in te kopen. Dit zou dan een voor-investering zijn van jullie kant en dat moet dan ook beloond worden. We bieden lesaandelen aan ter waarde van € 25,-. Voor dit aandeel betaal je zelf slechts € 20,-, waarmee we dus €5,- cadeau geven. Wanneer de lessen weer starten kan je dan je aandeel van € 25,- inleveren bij de aankoop van je les-tickets Koop hem hier!.

Op deze wijze willen we nodige financiële armslag creëren om de tijd tot ‘normaal’ te overbruggen en nuttig te gebruiken. In deze periode zitten we niet alleen in de wachtstand. We blijven doorbouwen aan de professionalisering van ‘Latin Dance Company’. De lessen die we zelf gaven in 2017 waren dansschool 1.0. Een divers aanbod van lessen in de jaren erna door zeer goede dansdocenten, de oefenavonden en natuurlijk de Latinfeesten, waren Latin Dance Company 2.0. Nu zijn we bezig om Latin Dance Company 3.0 gestalte te geven!

Met jullie hulp hopen we in 2021 weer te kunnen gaan knallen en met nog veel meer energie en plezier een uitgebreid Latin aanbod te kunnen gaan organiseren!

Groetjes,

Team Latin Dance Company

 

admin

Geef een reactie