• +31(6)48522351
  • info@latindanceexperience.nl

Lesrooster Lelystad Juni 2021

Latin Dance Company Salsa

Lesrooster Lelystad Juni 2021

Het is zover het lesrooster Lelystad Juni 2021 staat online! We mogen weer en we hopen dan ook zo snel mogelijk weer op te kunnen bouwen naar een volledig lesrooster Salsa, Bachata en Kizomba.

We starten met een beperkt rooster voor zowel beginners als de danser met meer ervaring. Voor nu hebben we 4,5 uur op het rooster staan maar we hopen dat snel naar 7 uur uit te kunnen breiden en uiteindelijk natuurlijk gewoon weer naar 10 uur in de week minimaal. Dit alles hangt natuurlijk af van jullie enthousiasme om weer Salsa, Bachata of Kizomba te komen dansen.

In te halen les December

Wat is de planning de cursisten die in December de solo lessen volgende hebben nog 1 les tegoed en zij kunnen deze inhalen in de eerste les van het komende blok.

Cursusblok

We gaan werken in cursusblokken van 4 weken aaneengesloten t/m 4-8-2021. Daar starten we in September weer met een nieuwe rooster.

Rooster

We hebben we voor onze trouwe Salsa danser op hoger niveau weer een les op het rooster van Ernesto. Dit keer in de mooie grote zaal van Dansstudio WB. Voor al onze overige Salsa dansers die beste even een opfris cursus kunnen gebruiken geeft Ernesto een opfrisblok. We nemen alle figuren weer door zodat jullie weer rustig op stoom kunnen komen na zo`n  lange tijd zonder dans. Dans je nou al een hele LA Salsa is dit ook een leuk cursus blok om in te stappen en de Cubaanse technieken aan te leren en zo in te stromen in deze lessen.

Voor de beginnende danser hebben en combinatie les van 1,5 uur op vrijdag ook in de grote danszaal van Dansstudio WB. We geven 1,5 uur les en deze les is gesplitst in Salsa en Bachata. We doen twee weken solo gevolgd door twee weken partner les. Veel tijd om eerste zelf basics onder de knie te krijgen voor je aan de slag gaat met een danspartner.

Dit lesrooster trappen we overigens af met de Dominican les van Rivka. Ook dit blok starten we met twee weken solo om alle passen weer op te frissen, gevolgd door twee weken partner les.

Urban Kizz / Kizomba liefhebbers we vergeten jullie natuurlijk niet! Iets later in de maand starten we ook graag een nieuwe beginners groep en natuurlijk Improvers en hoger. Zou je deel willen nemen aan deze les dan is het belangrijk dat je interesse ticket aanschaft tegen €0,-. Op die manier weten we of we voldoende animo hebben om de groepen te starten. Deze lessen zullen dan weer gegeven worden door Virgile & Juneline van Lisence2Kizz.

Tickets zijn per persoon of per koppel aan te schaffen en tot zover de belangrijkste eerste informatie voor dit moment.

Kortingscode

Heb je ons geholpen het afgelopen jaar door een coupon aan te schaffen mail ons dan voor je dat ticket aanschaft even voor je kortingscode en welke les je in wil gaan schrijven. Wij zorgen dan dat je kortingscode ontvangt en ook werkt op de les waarop je in wil schrijven.

Tot slot

We hopen jullie allemaal zo snel mogelijk op de dansvloer te verwelkomen!

Vergeet niet dat we vrijdag 4-6-2021 nog een oefenavond hebben ook op Dansstudio WB. Een geschikte avond om alvast weer te oefenen voor de komende lessen.

Team Latin Dance Company

TICKETS!!!

admin

Geef een reactie